Poznat datum izlaska FM 18

Kao što je i najavio samo dan ranije Miles je objavio prve vijesti kada je u pitanju Novi Football Manager te je tako nekoliko stvari postalo poznato. Mnogi su bili razočarani što u nije objavljeno nešto više ali po nekim stvarima zaista mislimo da nas čeka izuzetno dobar serijal. Kao prva vijest objavljeno je da će FM 18 u javnost izaći 10. novembra!

Jedna od stvari koje su objavljene juče jeste da će se sa novostima iz igre krenuti tek kroz mjesec ili više dana jer dosta stvari još uvijek nije dovoljno kvalitetno za prikazivanje. Dodatna stvar jeste da će aktuelni serijal, a to je FM 17 biti dostupan po 80% nižoj cijeni pa tako za 7 funti možete nabaviti sebi još uvijek aktuelni FM. I za kraj su postali poznati i sistemski zahtevi. Oni su ostali manje ili više isti osim što će vam za igru trebati oko 7GB prostora što je ogroman “skok” u odnosu na zadnjih par godina.

Kakva su vaša očekivanja od narednog FM? Sa kim počinjete vašu avanturu? Da li je u pitanju neka omiljena ekipa ili se ipak odlučujete za neki zanimljivi izazov? Da li ste već isplanirali i prva pojačanja?