Football Manager Bosnia

Author Topic: Biro rada | Postani i ti dio tima  (Read 272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Profesor

  • Vlasnik
on: September 07, 2019, 15:53:51

Football Manager Bosnia raspisuje posljednji konkurs za naš tim i serijal FM20. Prošli smo ozbiljnu reorganizaciju i završetkom ovih prijava ona će biti kompletna. Postani dio našeg tima i obezbedi sebi FM20 u offline.

Facebook moderator, na ovoj poziciji smo već angažovali nekoliko osoba, ali smo odlučili da na ovo mjesto postavimo još jednu osobu.

Patch maker, naš tim na ovoj poziciji od juče takođe ima jednu osobu, ali smo odlučili da broj mjesta u timu ne bude ograničen tako da primamo i nove osobe u tim. Svaka novoprimljena osoba biće zadužena za po jedan zadatak tokom serijala FM20, tj. u prvim mjesecima novog serijala.

Piši za naš portal, tražimo jednu ili dvije osobe koje će povremeno napisati članak za naš portal (na primjer kada izađe zvanična zakrpa od strane SI).

Scout, tražimo još jednu osobu koja voli da radi na polju scoutinga na FM20. Radi se o veoma zanimljivim zaduženjima.

Tekstopisac, postani tekstopisac na FMBosnia forumu i postani dio tima koji je od FM16 dao najveći doprinos razvoju naše zajednice. Radi se na klupskim preporukama.

Taktičar, ukoliko si dobar u taktičkom dijelu igre onda se prijavi za ovo mjesto u našem timu.Da bi se prijavili za tim neophodno je da ispunite sljedeći formular:

Kada si počeo da igraš FM?
Kako bi ocjenio svoje poznavanje gramatike bosanskog jezika?
Za koje mjesto u našem timu se prijavljuješ?
Ostavi svoj kontakt (Facebook ili Instagram).