Football Manager Bosnia

Author Topic: FM 2019 - REPUBBLIKA TA’ MALTA  (Read 1738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KAMIKAZA

  • Regen
Reply #10 on: December 05, 2018, 14:26:03
Ma jok automatski dao otkaz kada sam preuzeo Olimpik.Offline KAMIKAZA

  • Regen
Reply #11 on: December 06, 2018, 19:21:44
SEZONA 2023/2024


CILJ
Borba za Evropu


TRANSFERIREZULTAT
 :oleole:TIMZANIMLJIVOSTI
TITULA JE NAŠA, TITULA JE NAŠAAAA!!! Šta reći, koji poruku poslati :D.

Početak sezone nije bio obečavajući. Prvo sam se iznenadio kada mi je uprava rekla da očekuju borbu za Evropu. Nisam baš to očekivao, jer tek smo ušli u ligu sa veoma mladim timom i moj cilj je bio sredina tabele. Prvih pet kola katastrofa, samo jedna pobjeda i ostalo porazi i nerješeni rezultati. To mi je bio znak da se nešto mora mijenjati i odlučio sam da moram da mijenjam taktiku, jer sa 4411 nisam više bio toliko efikasan. Sa novom taktikom
 4312, sam prosto razvalio ligu, a najveća sreća je bila pobjeda protiv ljutog gradskog rivala i najvećeg konkurenta FK Sarajeva.

Za slijedeću sezonu neće biti nekih velikih izmjena u ekipi, a i ko zna možda i ne budem tu  ::D


GOL SEZONEDo sljedeće sezone pozzzz....Offline KAMIKAZA

  • Regen
Reply #12 on: December 10, 2018, 19:06:00
Jedan mali update...

U sezoni 24/25 napustio sam Želju i preuzeo ekipu Perugio Calcio i po četrvti put krenuo iz druge lige. Očekivanja nisu bila velika ali sam bez nekih velikih problema ekipu odveo do samog vrha. Veliku zaslugu za to ima nova taktika koju sam koristio. Davno sam je skinuo ali sam odlučio prvi put da je koristim sa talijanima i uz neke moje male prepravke funkcionisala je besprijekorno. Izazovi Serie A su bili ispred mene.Naizgled defanzivna taktika, ali na terenu tornado  ::D, Jedina mana je veliki broj kartona (minimum tri žuta po utakmici) ali ne može se imati i pare i jare  :kubanka: 
U sezoni 25/26 napokon sam zaigrao na vrhunskom nivou. Očekivanja su bila da preživimo kako znamo i umijemo. Međutim, ne samo da smo preživjeli, nego smo izborili i Evropu završivši sezonu na odličnom petom mjestu. Pretpostavljate da sam nakon ovakvih odličnih rezultata morao da promjenim klub, a taj novi klub je ...

U sezoni 26/27 postao sam menadžer Rome (sezona još traje) i time sam ispunio svoj cilj, a to je da postanem menadžer jednog vrhunskog kluba. Prestajem pisati reporte ali i dalje nastavljam sa karijerom, pa možda nekad i postavim dokle sam došao i šta sam osvojio.

Evo još malo moje lične statistike do sada:
Do slijedećeg menadžera pozzz....