Football Manager Bosnia

Author Topic: Postani i ti dio tima!  (Read 2449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Profesor

  • Vlasnik
on: August 09, 2018, 12:00:37
| | |

Football Manager Bosnia zajednica otvara konkurs za prijem novih članova u svoje timove. Svaki član tima dobija drugačiju boju nicka na forumu, Football Manager 2019 u offline korišćenje kao i pristup dijelovima foruma koji nisu vidljivi za regularne članove. O prijemu pojedinca u tim će odlučivati vođa pojedinačnog tima ili članovi administracije (ukoliko ne postoji vođa tima).

Vođa taktičara: @wmfan
Vođa tekstopisaca: @ZakNik

Uslovi koje morate ispunjavati za prijavu jeste dobro poznavanje gramatike bosanskog ili nekog drugog jezika iz regiona koji je većini razumljiv (hrvatski, srpski), nekoliko sati slobodno na nedjeljnom nivou i želju za doprinosom zajednici.

Šta je zadatak grafičara?

Zadatak grafičara jeste rad u službi podrške i tu se podrazumeva izrada materijala u vidu pratećih slika za projekte, takmičenja i sam forum. Jedan od ostalih zadataka grafičara može biti prikupljanje materijala za izradu slika igrača, grbova, pozadina za FM ili sam rad na slikama igrača ukoliko je to potrebno. Neophodno je poznavanje rada u photoshopu!

Šta je zadatak researchera?

Researcheri prikupljaju podatke i učestvuju u izradi dodatka za lige Bosne i Hercegovine. Poželjno je i aktivno učestvovanje u prikupljanju podataka za zvaničnu bazu Bosne i Hercegovine gdje u saradnji sa zvaničnim researcherom za BiH @football-freak učestvuju ispred FMBosnia foruma @Немања Бабић (RS) i @Sloba® (FBiH).

Šta je zadatak taktičara?

Plan i program taktičara za Football Manager 2019 zavisi od vođe tima @wmfan pa se za sve informacije oko prijema u taktičare javite njemu.

Šta je zadatak tekstopisaca?

Tekstopisci po planu i programu za Football Manager 2019 rade na preporukama klubova i tekstovima koji ostalim članovima foruma mogu olakšati igru. Ako volite da pišete onda je ovo pravi tim za Vas. Ukoliko poznajete neki strani jezik onda to i naznačite prilikom prijave za ovaj tim.

PRIJAVNICA:

Quote
Kada si počeo da igraš FM?
Kako ocjenjuješ svoju gramatiku?
Koliko imaš vremena nedjeljno da se posvjetiš obavezama na forumu?
Za koju poziciju se prijavljuješ?

Obavezno ostavi i svoj kontakt (facebook na primjer)!
« Last Edit: August 30, 2019, 00:39:50 by Profesor »Offline Sega

  • Tekstopisac
Reply #1 on: August 11, 2018, 11:46:56
Kada si počeo da igraš FM? ---2011
Kako ocjenjuješ svoju gramatiku? --- Odlicno  :cool:
Koliko imaš vremena nedjeljno da se posvjetiš obavezama na forumu? 15-20 sati nedeljno
 Za koju poziciju se prijavljuješ? Takticar/researcherReply #2 on: August 14, 2018, 14:30:44
1.Mislim da Sam poceo igrati fm oko 2010/2011 godine 2.Sigurno 6/10 ili 7 samo ponekad znam pisati duge recenice bez zareza samo ih redat ili nabrajat stvari bez zareza 3.Otprilike 2 sata dnevno 4.Tekstopisac/Takticar ps.Odlicno znanje engleskog jezikaOffline Profesor

  • Vlasnik
Reply #3 on: October 17, 2018, 02:24:32
Prijave za tim se zatvaraju u četvrtak u 23:59!